насильник, суд, несовершеннолетняяГвалтівнику неповнолітньої з Львівщини загрожує до 5 років в’язниці. Про це повідомляє "Голос Сокальщини". 

За процесуальним керівництвом Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування особи, яка не досягла повноліття. Обвинувальний акт стосовно фігуранта скеровано для розгляду в суд.

Інцидент стався в липні цього року у одному із населених пунктів Перемишлянського району Львівщини. Досудовим розслідуванням встановлено, що 24–річний зловмисник познайомився із потенційною жертвою у місцевому народному домі. Увійшовши у довіру неповнолітньої, чоловік відвів її у безлюдне місце та застосувавши фізичне насильство, вчинив стосовно неї дії сексуального характеру.

За вчинене кривднику загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.


Насильнику несовершеннолетней из Львовщины грозит до 5 лет тюрьмы. Об этом сообщает "Голос Сокальщины"

Под процессуальным руководством Золочевской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в уголовном производстве по факту изнасилования лица, не достигшего совершеннолетия. Обвинительный акт в отношении фигуранта направлен для рассмотрения в суд.

Инцидент произошел в июле этого года в одном из населенных пунктов Перемышлянского района Львовщины. Досудебным расследованием установлено, что 24-летний злоумышленник познакомился с потенциальной жертвой в местном народном доме. Войдя в доверие несовершеннолетней, мужчина отвел ее в безлюдное место и, применив физическое насилие, совершил в отношении нее действия сексуального характера.

За совершенное обидчику грозит от 3 до 5 лет лишения свободы.