автомобиль, двигатель, капот, ДТПНа Львівщині з-під капоту автомобіля під час руху вилетів утеплювач двигуна. Він впав на лобове скло машини, яка рухалась позаду, і спричинив ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 24 жовтня о 17.45 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Ямпіль, Пустомитівського району. Як попередньо встановили поліцейські, у автомобіля Hyundai Matrix під керуванням 30-річного львів’янина під час руху відкрився капот. З-під нього вилетів утеплювач двигуна і впав на лобове скло автомобіля Hyundai HD 72, що рухався позаду, і за кермом котрого знаходився 56-річний житель Хмельницької області. Втративши оглядовість, водій Hyundai HD 72 в’їхав у автомобіль Hyundai Matrix.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав водій Hyundai Matrix.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине из-под капота автомобиля во время движения вылетел утеплитель двигателя. Он упал на лобовое стекло машины, которая двигалась позади, и стал причиной ДТП. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 24 октября в 17.45 на автодороге Киев - Чоп возле села Ямполь, Пустомытовского района. Как предварительно установили полицейские, у автомобиля Hyundai Matrix под управлением 30-летнего львовянина во время движения открылся капот. Из-под него вылетел утеплитель двигателя и упал на лобовое стекло автомобиля Hyundai HD 72, который двигался позади, и за рулем которого находился 56-летний житель Хмельницкой области. Потеряв обзорность, водитель Hyundai HD 72 въехал в автомобиль Hyundai Matrix.

Вследствие ДТП телесные повреждения получил водитель Hyundai Matrix.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.