Буняк, ДТПКолишній міський голова Львова Любомир Буняк 24 жовтня приблизно о 17:00 потрапив у ДТП на вул. Мельника у Львові. Про це повідомляє ZAXID.NET

Як розповів ZAXID.NET сам Любомир Буняк, за кермом автомобіля Citroen C4 у момент зіткнення була його дружина. В результаті ДТП ніхто не постраждав.

"Ми спокійно їхали вулицею, коли нас вдарив інший автомобіль, який на значній швидкості перелаштовувався з іншої смуги. На щастя, ніхто не постраждав. Водій іншого автомобіля залишився на місці ДТП, викликали поліцію", - розповів екс-мер.

У патрульній поліції пояснили, що порушила правила якраз водійка Citroen.

"Водійка Citroen не виконала вимогу дорожнього знаку 2.1 (дати дорогу) та здійснила зіткнення з Опелем, який рухався в другому ряді. В даному випадку водій порушила пункт правил дорожнього руху 16.11 (на перехресті нерівнозначних доріг водій транспортного засобу, що рухається по другорядній дорозі, повинен дати дорогу транспортним засобам, які наближаються до даного перехрещення проїзних частин по головній дорозі, незалежно від напрямку їх подальшого руху), ‒ згодом пояснили у прес-службі патрульної поліції Львова.

За порушення правил дорожнього руху на жінку оформили матеріали за ст. 124 КУпАП (ДТП).


Бывший мэр Львова Любомир Буняк 24 октября примерно в 17:00 попал в ДТП на ул. Мельника во Львове. Об этом сообщает ZAXID.NET

Как рассказал ZAXID.NET сам Любомир Буняк, за рулем автомобиля Citroen C4 в момент столкновения была его жена. В результате ДТП никто не пострадал.

"Мы спокойно ехали по улице, когда нас ударил другой автомобиль, который на значительной скорости перестраивался с другой полосы. К счастью, никто не пострадал. Водитель другого автомобиля остался на месте ДТП, вызвали полицию", - рассказал экс-мэр.

В патрульной полиции пояснили, что нарушила правила как раз водитель Citroen.

"Водитель Citroen не выполнила требование дорожного знака 2.1 (уступить дорогу) и совершила столкновение с Опелем, который двигался во втором ряду. В данном случае водитель нарушила пункт правил дорожного движения 16.11 (на перекрестке неравнозначных дорог водитель транспортного средства, движущегося по второстепенной дороге, должен уступить дорогу транспортным средствам, приближающимся к данному пересечению проезжих частей по главной дороге, независимо от направления их дальнейшего движения), - впоследствии объяснили в пресс-службе патрульной полиции Львова.

За нарушение правил дорожного движения на женщину оформили материалы по ст. 124 КУоАП (ДТП).