Вакцинация, бешенство, профилактика, самолетыУ Львівській області літаки до 5 листопада будуть розбризкувати вакцину проти сказу для тварин.

Жителів попереджають: вакцінопакети не піднімати.

Як повідомили в управлінні Держпоживслужби в Яворівському районі, для створення буферної зони і для захисту території Республіки Польща і Європейського Союзу на території Львівської області в 20 районах в період з 24 жовтня по 5 листопада буде проводитися пероральна вакцинація диких м'ясоїдних тварин проти сказу.

Вакцинацією буде охоплена територія більше 17 тис. кв. км, для цього виділено 432,5 тис. доз антирабічної вакцини "Броварабіс V-RG", - пише Львівський портал.

Вакцину поширюватимуть з літака. "Вакцінопакети підбирати категорично заборонено", - йдеться в повідомленні.


Во Львовской области самолеты до 5 ноября будут разбрызгивать вакцину против бешенства для животных.

Жителей предупреждают: вакцинопакеты не поднимать.

Как сообщили в управлении Госпотребслужбы в Яворовском районе, для создания буферной зоны и для защиты территории Республики Польша и Европейского Союза на территории Львовской области в 20 районах в период с 24 октября по 5 ноября будет проводиться пероральная вакцинация диких плотоядных животных против бешенства.

Вакцинацией будет охвачена территория более 17 тыс. кв. км, для этого выделено 432,5 тыс. доз антирабической вакцины "Броварабис V-RG", - пишет Львовский портал.

Вакцину будут распространять с самолета.

"Вакцинопакеты подбирать категорически запрещено", - говорится в сообщении.