больница, неонатальный корпус, строительство, проектВиконавчий комітет Львівської міської ради підтримав будівництво неонатального корпусу на вулиці Личаківській, 44. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Минулого тижня виконавчий комітет прийняв низку рішень у сфері містобудування. Зокрема, було підтримано проект рішення "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію Комунальним некомерційним підприємством Львівської обласної ради "Львівська обласна клінічна лікарня" неонатального корпусу під літерою "А-2".

Будівництво планується на вул. Личаківській, 44, вул. Чернігівській, 1, 5 та будівлі під літерою "Б-3" на вул. М. Некрасова, 1.


Исполнительный комитет Львовского городского совета поддержал строительство неонатального корпуса на улице Лычаковской, 44. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На прошлой неделе исполнительный комитет принял ряд решений в сфере градостроительства. В частности, был поддержан проект решения "Об утверждении градостроительных условий и ограничений для проектирования объекта строительства на реконструкцию коммунальным некоммерческим предприятием Львовского областного совета "Львовская областная клиническая больница" неонатального корпуса под буквой "А-2".

Строительство планируется на ул. Лычаковской, 44, ул. Черниговской, 1, 5 и здания под буквой "Б-3" на ул. Н. А. Некрасова, 1.