нож, ранение, прохожийВ Стрию правоохоронці взяли під варту підозрюваного у заподіянні перехожому ножового поранення. За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Стрийський відділ поліції 29 липня надійшла інформація від медиків про те, що до них у лікарню доставлений 22-річний житель одного із сіл району, у якого було діагностовано ножове поранення грудної клітки.

Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце події. Встановлено, що в Стрию на вулиці Галицькій неподалік кафе між чоловіками, які розпивали спиртні напої, та перехожим виник конфлікт, внаслідок чого він отримав ножове поранення.

Поліцейські затримали 36-річного львів’янина, причетного до поранення потерпілого. За рішенням суду йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування.


В Стрые правоохранители взяли под стражу подозреваемого в причинении прохожему ножевого ранения. За совершенное мужчине грозит лишение свободы на срок до восьми лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции 29 июля поступила информация от медиков о том, что к ним в больницу доставлен 22-летний житель одного из сел района, у которого было диагностировано ножевое ранение грудной клетки.

Следственно-оперативная группа выехала на место происшествия. Установлено, что в Стрые на улице Галицкой неподалеку кафе между мужчинами, которые распивали спиртные напитки, и прохожим возник конфликт, в результате чего он получил ножевое ранение.

Полицейские задержали 36-летнего львовянина, причастного к ранению потерпевшего. По решению суда ему избрана мера пресечения - содержание под стражей. Открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Злоумышленнику грозит лишение свободы на срок от пяти до восьми лет. Проводится досудебное расследование.