убийство, ночной клуб, задержаниеПоліцейські взяли під варту зловмисника, котрий наніс смертельні травми 20-річному військовому біля нічного клубу в Червонограді. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Таку міру запобіжного заходу обрав для нього суд. Правоохоронці повідомили 25-річному мешканцю Волинської області про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Йому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 14 вересня до поліції звернулась 21-річна мешканка міста Червоноград, котра повідомила, що в ніч на 12 вересня в одному з червоноградських нічних клубів її чоловіка, 20-річного мешканця міста, побив невідомий. Потерпілий отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до восьми років позбавлення волі. 

Під час досудового розслідування було встановлено, що до скоєння злочину причетний 25-річний мешканець Волинської області, котрий тієї ночі також відпочивав у нічному клубі, де між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку.

Незважаючи на зусилля медиків, 22 вересня побитий чоловік помер у лікарні. Поліцейські перекваліфікували кримінальне провадження та повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Йому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Суд обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.


Полицейские взяли под стражу злоумышленника, который нанес смертельные травмы 20-летнему военному у ночного клуба в Червонограде. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Такую меру пресечения избрал для него суд. Правоохранители сообщили 25-летнему жителю Волынской области о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Ему грозит наказание - до десяти лет лишения свободы.

Напомним, 14 сентября в полицию обратилась 21-летняя жительница города Червоноград, которая сообщила, что в ночь на 12 сентября в одном из червоноградских ночных клубов ее мужа, 20-летнего жителя города, избил неизвестный. Пострадавший получил телесные повреждения и был госпитализирован. По данному факту было открыто уголовное производство по ч.1 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - до восьми лет лишения свободы. 

Во время досудебного расследования было установлено, что к совершению преступления причастен 25-летний житель Волынской области, который в ту ночь также отдыхал в ночном клубе, где между мужчинами возник конфликт, который перерос в драку.

Несмотря на усилия медиков, 22 сентября избитый мужчина умер в больнице. Полицейские переквалифицировали уголовное производство и сообщили злоумышленнику о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Ему грозит наказание - до десяти лет лишения свободы. Суд избрал для подозреваемого меру пресечения - содержание под стражей. Досудебное расследование продолжается.