граната, автомобиль, крымчанинУ Львові поліцейські вилучили гранату Ф-1, виявлену у приватному автомобілі жителя АР Крим. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 25 вересня, близько 12.30 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Трильовського чоловік виявив у власному автомобілі предмет, схожий на гранату.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки та слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що в автомобілі Ford Mondeo, який належить 44-річному жителю АР Крим, розбите праве бокове вікно, а в салоні знаходиться предмет, схожий на гранату Ф-1.

Боєприпас правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження.

Поліцейські встановлюють причетних до події осіб, з’ясовують усі обставини. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

793d2cab892e25473e193d2140598578.jpg 1052b05fca64ba79b9bcf8fdf31e7126.jpg


Во Львове полицейские изъяли гранату Ф-1, обнаруженную в частном автомобиле жителя АР Крым. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 25 сентября, около 12.30 в полицию поступило сообщение о том, что на улице Трилевского человек обнаружил в собственном автомобиле предмет, похожий на гранату.

На месте происшествия работали эксперты-взрывотехники и следственно-оперативная группа. Правоохранители установили, что в автомобиле Ford Mondeo, который принадлежит 44-летнему жителю АР Крым, разбито правое боковое окно, а в салоне находится предмет, похожий на гранату Ф-1.

Боеприпас правоохранители изъяли и направили на экспертное исследование.

Полицейские устанавливают причастных к событию лиц, выясняют все обстоятельства. Решается вопрос об открытии уголовного производства.