отоплениеДиректор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Ірина Маруняк розповіла, коли у місті розпочнуть опалювальний сезон. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією теплопостачальних підприємств Львова цього місяця розпочалися роботи по заповненню мереж водою згідно з актами готовності будинків до зими.

"Плануємо ці роботи завершити до кінця вересня. Також ми проводимо повірку і встановлення лічильників обліку теплової енергії. Цим займається ЛКП кожного району. Також ЛКП обстежують інженерні мережі у підвалах будинків і проводять їх утеплення та ремонт, щоб при запуску тепла не виникало жодних аварійних ситуацій. Також наші теплопостачальні підприємства, впродовж літа і зараз проводять роботи з ремонту магістральних теплових мереж, перевіряють стан усіх трубопроводів, ремонтували ЦТП і котельні. Сподіваємось, що жодних надзвичайних ситуацій не виникатиме, і опалювальний сезон розпочнемо вчасно, відповідно до температури зовнішнього повітря. Як правило, опалювальний сезон розпочинається з середини жовтня, та все залежить від температури. При необхідності готові розпочати його будь-коли, коли середньодобова температура впродовж трьох діб буде нижчою 8 СоС".

Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури

Нагадаємо, згідно розпорядження міського голови Львова минулого року з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ, а з 10 жовтня розпочався опалювальний сезон для населення та інших споживачів.


Директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета Ирина Маруняк рассказала, когда в городе начнут отопительный сезон. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

По информации теплоснабжающих предприятий Львова в этом месяце начались работы по заполнению сетей водой согласно актам готовности домов к зиме.

"Планируем эти работы завершить до конца сентября. Также мы проводим поверку и установку счетчиков учета тепловой энергии. Этим занимается ЛКП каждого района. Также ЛКП обследуют инженерные сети в подвалах домов и проводят их утепление и ремонт, чтобы при запуске тепла не возникало никаких аварийных ситуаций. Также наши теплоснабжающие предприятия, в течение лета и сейчас проводят работы по ремонту магистральных тепловых сетей, проверяют состояние всех трубопроводов, ремонтировали ЦТП и котельные. Надеемся, что никаких чрезвычайных ситуаций не возникнет и отопительный сезон начнем вовремя, в соответствии с температурой наружного воздуха. Как правило, отопительный сезон начинается с середины октября, и все зависит от температуры. При необходимости готовы начать его в любое время, когда среднесуточная температура в течение трех суток будет ниже 8 СоС" .

Ирина Маруняк, директор департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры

Напомним, согласно распоряжению городского головы Львова в прошлом году с 3 октября начался отопительный сезон для бюджетных учреждений, а с 10 октября начался отопительный сезон для населения и других потребителей.