жена, избиение, судНа Львівщині звільнили від відбування покарання чоловіка, який жорстоко побив дружину, зламавши їй кістки основи черепа. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася вночі 3 травня 2018 року. Перебуваючи близько 03 години у приміщенні сауни у Сколівському району Львівської області, будучи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік приревнував дружину та вдарив її долонею правої руки в голову, від чого вона впала на підлогу. Після цього, повертаючись спільно з нею по сільській дорозі в с. Тухолька, Сколівського району, наніс їй ще близько шести-восьми ударів в голову, від чого вона впала. Тоді він за волосся підняв дружину з дороги та вдарив ногою в праве стегно потерпілої. В результаті побоїв, відповідно до висновку судово-медичної експертизи №42 від 26 червня 2018 року, жінка отримала перелом кісток основи черепа, забій головного мозку, субдуральну гематому лівої півкулі головного мозку, багато-уламкові переломи стінок лівої гайморової пазухи, перелом лівої величної (скулової) кістки, перелом кісток носа, синці, садна і поверхневі рани на голові та тілі. Ці травми відносяться до тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння.

У судовому засіданні обвинувачений вину визнав повністю та пояснив, що на даний час із дружиною примирився. Щиро розкаявся у скоєному, просив суворо не карати. До речі, подружжя має двох дітей, а чоловік вже неодноразово був судимий, зокрема за угон автомобіля та хуліганство.

10 вересня Сколівський районний суд Львівської області засудив визнати чоловіка винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 КК України, та призначити покарання у вигляді на 5 років позбавлення волі. Проте звільнив від відбування покарання з випробувальним строком на 3 роки.


На Львовщине освободили от отбывания наказания человека, который жестоко избил жену, сломав ей кости основания черепа. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло ночью 3 мая 2018 года. Находясь около 3:00 в помещении сауны в Сколевском района Львовской области, будучи в состоянии алкогольного опьянения, мужчина приревновал жену и ударил ее ладонью правой руки в голову, от чего она упала на пол. После этого, возвращаясь вместе с ним по сельской дороге в с. Тухолька, Сколевского района, нанес ей еще около шести-восьми ударов в голову, от чего она упала. Тогда он за волосы поднял жену с дороги и ударил ногой в правое бедро потерпевшей. В результате побоев, согласно заключению судебно-медицинской экспертизы №42 от 26 июня 2018 года, женщина получила перелом костей основания черепа, ушиб головного мозга, субдуральную гематому левого полушария головного мозга, много-осколочные переломы стенок левой гайморовой пазухи, перелом левой величественной ( скуловой) кости, перелом костей носа, кровоподтеки, ссадины и поверхностные раны на голове и теле. Эти травмы относятся к тяжким телесным повреждениям, опасным для жизни в момент причинения.

В судебном заседании обвиняемый вину признал полностью и пояснил, что в настоящее время с женой примирился. Чистосердечно раскаялся в содеянном, просил строго не наказывать. Кстати, супруги имеют двух детей, а мужчина уже неоднократно был судим, в том числе за угон автомобиля и хулиганство.

10 сентября Сколевский районный суд Львовской области приговорил признать мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст. 121 УК Украины и назначить наказание в виде 5 лет лишения свободы. Однако освободил от отбывания наказания с испытательным сроком на 3 года.