выборы, результатыУ п'яти округах можливий повторний підрахунок голосів, серед них – Львівщина. Про це повідомила координаторка громадянської мережі "Опора" Ольга Айвазовська, інформує Львівський портал.

Координаторка громадянської мережі "Опора"" Ольга Айвазовська розповіла у Facebook, у яких округах можливий повторний підрахунок голосів на дострокових виборах до Верховної Ради.

За її словами, мова йде про 5 округів на Закарпатті, Черкащині, Луганщині, Донеччині, Львівщині.

"Сьогодні за вікном четвер (якщо чесно, то вранці я була переконана, що п’ятниця), а вже в 5 окрузі йде справа до повторного підрахунку голосів по дільницям. Таким чином, Закарпаття, Черкащина, Луганщина, Донеччина, Львівщина…", – зазначила вона.

Станом на 17:00 ЦВК опрацювала 99,85% протоколів.


В пяти округах возможен повторный подсчет голосов, среди них - Львовщина. Об этом сообщила координатор гражданской сети "Опора" Ольга Айвазовская, передает Львовский портал.

Координатор гражданской сети "Опора" "Ольга Айвазовская рассказала в Facebook, в которых округах возможен повторный подсчет голосов на досрочных выборах в Верховную Раду.

По ее словам, речь идет о 5 округов в Закарпатье, Черкасской, Луганской, Донецкой, Львовской.

"Сегодня за окном четверг (если честно, то утром я была убеждена, что пятница), а уже в 5 округе обстоит дело в повторного подсчета голосов по участкам. Таким образом, Закарпатье, Черкасская, Луганская, Донецкая, Львовская...", - отметила она.

По состоянию на 17:00 ЦИК обработала 99,85% протоколов.