суд, женщина, отчим, ножЧервоноградська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 31-річної місцевої мешканки, яка підозрювалась у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України, – умисне тяжке тілесне ушкодження. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Інцидент стався у лютому цього року під час раптового конфлікту, що виник на ґрунті особистих неприязних стосунків. Встановлено, що обвинувачена нанесла один удар ножем у шию своєму вітчиму, чим спричинила проникаюче різане поранення. Така травма належить до категорії тяжких.

Під час досудового розслідування підозрюваній обирався запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На даний час у справі триває судовий розгляд. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


Червоноградская местная прокуратура направила в суд обвинительный акт в отношении 31-летней местной жительницы, которая подозревалась в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.121 УК Украины - умышленное тяжкое телесное повреждение. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Инцидент произошел в феврале этого года во время внезапно возникшего конфликта на почве личных неприязненных отношений. Установлено, что обвиняемая нанесла один удар ножом в шею своему отчиму, чем вызвала проникающее резаное ранение. Такая травма относится к категории тяжких.

Во время досудебного расследования подозреваемой избиралась мера пресечения в виде домашнего ареста. В настоящее время по делу продолжается судебное разбирательство. Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 5 до 8 лет.