"Львовэлектротранс", опоры, демонтажУ найближчі дні служба енергогосподарства ЛКП "Львівелектротранс" демонтовуватиме аварійні опори контактної мережі на вулиці Університетській, що поблизу головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка. Про це повідомляє речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар. 

"Звертаємося до власників незаконно розміщених на них підключень та кабельних мереж (інтернет провайдерів та МАФів) з проханням перенести свої підключення на нові опори та заключити відповідні договори. Для отримання більш детальної інформації, просимо звертатись у відділ інформації та зв'язків з громадськістю: +380322386851", - зазначає він.


В ближайшие дни служба энергохозяйства ЛКП "Львовэлектротранс" будет демонтировать аварийные опоры контактной сети на улице Университетской, вблизи главного корпуса ЛНУ имени Ивана Франко. Об этом сообщает пресс-секретарь ЛКП "Львовэлектротранс" Иван Бондарь. 

"Обращаемся к владельцам незаконно размещенных на них подключений и кабельных сетей (интернет провайдеров и МАФов) с просьбой перенести свои подключения на новые опоры и заключить соответствующие договоры. Для получения более подробной информации, просим обращаться в отдел информации и связей с общественностью: + 380322386851", - отмечает он.