ДТП, переход, девочкаНа пішохідному переході на вул. В. Стуса автівка збила дівчинку. Постраждалу з травмами госпіталізували в лікарню. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як інформують у міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 24 квітня близько 14.59 год. водій автомобіля Volkswagen Passat на нерегульованому пішохідному переході на вул. В. Стуса (поблизу будинку № 18) скоїв наїзд на пішохода, 2002 року народження, жительку Рівненської області.

Внаслідок ДТП, потерпіла госпіталізована в реанімаційне відділення 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа.

Обставини події встановлюють.


На пешеходном переходе на ул. В. Стуса автомобиль сбил девочку. Пострадавшую с травмами госпитализировали в больницу. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как информируют в городском управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения, 24 апреля около 14.59 ч. водитель автомобиля Volkswagen Passat на нерегулируемом пешеходном переходе на ул. В. Стуса (возле дома № 18) совершил наезд на пешехода, 2002 года рождения, жительницу Ровенской области.

В результате ДТП пострадавшая госпитализирована в реанимационное отделение 8-й городской клинической больницы. Львова с диагнозом: закрытая черепно-мозговая травма, перелом основания черепа.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.