убийство, тинейджеры, долгНа Львівщині троє неповнолітніх до смерті побили знайомого через борг. Фотографії тіла загиблого один із зловмисників оприлюднив у соціальній мережі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

До дільничного офіцера поліції Жовківського відділення поліції 24 квітня надійшло повідомлення про те, що в одній з соціальних мереж була оприлюднена інформація про можливе вбивство людини.

Під час проведення перевірки інформація підтвердилась – тіло юнака без ознак життя з численними тілесними ушкодженнями поліцейські виявили закопаним на території одного з домогосподарств у місті Жовква. Особу загиблого встановлено – ним виявився сімнадцятирічний мешканець одного з сіл району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Також встановлено, що в ніч з 12 на 13 квітня у підвалі одного з житлових будинків у місті Жовква хлопця жорстоко побили троє його знайомих – двоє місцевих мешканців віком п'ятнадцять та сімнадцять років та сімнадцятирічний мешканець одного з сіл Жовківського району. Побачивши, що побитий не подає ознак життя, зловмисники винесли тіло з підвалу, занесли за будинок та закопали. При цьому вони сфотографували тіло загиблого, і в подальшому один із товаришів оприлюднив ці фото у соціальній мережі.

Правоохоронці опитали неповнолітніх у присутності батьків та психолога – за їх словами, вони побили свого знайомого тому, що він заборгував їм гроші – дванадцять тисяч гривень та не міг повернути борг. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


На Львовщине трое несовершеннолетних до смерти избили знакомого из-за долга. Фотографии тела погибшего один из злоумышленников обнародовал в социальной сети. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

К участковому офицера полиции Жовковского отделения полиции 24 апреля поступило сообщение о том, что в одной из социальных сетей была обнародована информация о возможном убийстве человека.

При проведении проверки информация подтвердилась - тело юноши без признаков жизни с многочисленными телесными повреждениями полицейские обнаружили закопанным на территории одного из домохозяйств в городе Жовква. Личность погибшего установлена ​​- им оказался семнадцатилетний житель одного из сел района.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от семи до десяти лет.

Также установлено, что в ночь с 12 на 13 апреля в подвале одного из жилых домов в городе Жовква парня жестоко избили трое его знакомых - двое местных жителей в возрасте 15 и 17 лет и семнадцатилетний житель одного из сел Жовковского района. Увидев, что избитый не подает признаков жизни, злоумышленники вынесли тело из подвала, занесли за дом и закопали. При этом они сфотографировали тело погибшего, и в дальнейшем один из товарищей обнародовал эти фото в социальной сети.

Правоохранители опросили несовершеннолетних в присутствии родителей и психолога - по их словам, они избили своего знакомого за то, что он задолжал им деньги - двенадцать тысяч гривен и не мог вернуть долг. Злоумышленники задержаны в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для них меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.