отопительный сезон, завершен, ЛьвовтеплоэнергоЗгідно з розпорядженням міського голови, сьогодні, 25 квітня, завершується опалювальний сезон у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Опалювальний сезон 2016-2017 розпочався 11 жовтня. Вже в перший день опалення було подане до більше як 90% житлових будинків та стовідсотково до усіх садочків, шкіл і медичних установ. Зважаючи на перепади температури зовнішнього повітря, а саме значне потепління, доводилося весною 2 рази призупиняти цей опалювальний сезон. Така практика поки не дуже властива іншим містам України, однак ми розуміємо, що нашим споживачам не потрібне тепло, коли тепло на дворі, тим більше, що за це доведеться ще й платити. Зараз розпочинаємо входження в ремонтну кампанію з підготовки об’єктів теплопостачання вже до нового опалювального сезону. З 10 травня плануємо розпочати гідравлічні випробування теплових мереж”, - розповіли у ЛМКП “Львівтеплоенерго”.


Согласно распоряжению городского головы, сегодня, 25 апреля, завершается отопительный сезон во Львове. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Отопительный сезон 2016-2017 начался 11 октября. Уже в первый день отопление было подано в более 90% жилых домов и полностью во все сады, школы и медицинские учреждения. В связи с перепадами температуры наружного воздуха, а именно - значительным потеплением, приходилось весной 2 раза приостанавливать отопительный сезон. Такая практика пока не очень свойственна другим городам Украины, однако мы понимаем, что нашим потребителям не нужно отопление, когда тепло на дворе, тем более, что за это придется еще и платить. Сейчас начинаем вхождение в ремонтную кампанию по подготовке объектов теплоснабжения уже к новому отопительному сезону. С 10 мая планируем начать гидравлические испытания тепловых сетей", - рассказали в ЛГКП "Львовтеплоэнерго".