фармпрепараты, производство, статистикаУ січні-березні 2017 року порівняно з січнем-березнем 2016 року виробництво фармацевтичних продуктів і препаратів виросло на 26,4%. Про це повідомляє  Головне управління статистики у Львівській області.

У січні-березні 2017 року року порівняно з січнем-березнем 2016 року виробництво промислової продукції в області зріс на 1,7%. Зокрема, у добувній промисловості і розробленні кар’єрів він збільшився на 6,0%, переробній промисловості – на 0,5%, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря – на 3,0%.

Більш за все, збільшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 26,4%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 12,9%), з виготовлення харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 4,6%), з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 3,9%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 3,4%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 2,9%), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 2,2%).

А от у переробній промисловості зменшили випуск промислової продукції підприємства машинобудування (на 3,4%).


В январе-марте 2017 года по сравнению с январем-марто