11-річна школярка проходила повз зупинку громадського транспорту на вулиці Джорджа Вашингтона у Львові, коли до неї ззаду підійшов невідомий чоловік, вирвав з рук мобільний телефон, штовхнув дитину в спину, внаслідок чого вона впала на землю, та кинувся тікати.

Проте дівчинка не розгубилася та побігла за зловмисником. Разом з небайдужими перехожими чоловік був затриманий та переданий працівникам поліції. Як встановили правоохоронці, до пограбування малолітньої причетний 36-річний мешканець Львова.

Досудове розслідування, розпочате у рамках відкритого слідчими відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, кримінального провадження  за ч.2  ст.186  (Грабіж, поєднаний з насильством) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. За скоєне зловмиснику загрожує покарання -  позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Співробітники відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції запросили дівчинку до себе, подякували за сміливість, показали, як працюють поліцейські, а також вручили м’яку іграшку.