мінаУ понеділок, 25 березня, в пожежному щиті з піском на прохідній Голосківського кладовища на вулиці Миколайчука в Шевченківському районі Львова виявили 82-міліметрову мінометну міну часів Другої світової війни.

Про це повідомили в понеділок, 25 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли, що місце події огороджене, виставлено охорону. Подано заявку начальнику 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України в Дрогобичі на вилучення та знешкодження виявленого вибухового предмету.


В понедельник, 25 марта, в пожарном щите с песком на проходной Голосковского кладбища на улице Миколайчука в Шевченковском районе Львова обнаружили 82-миллиметровую минометную мину времен Второй мировой войны.

Об этом сообщили в понедельник, 25 марта, в пресс-службе Львовского горсовета, где также рассказали, что место происшествия ограждено, выставлена охрана. Подана заявка начальнику 2-го специального центра быстрого реагирования ДСНС Украины в Дрогобыче на обезвреживание обнаруженного взрывного предмета.