храм, крадіжка, бродівський районНа Львівщині поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжок з церкви та магазину.

У Бродівське відділення поліції 24 березня надійшло дві заяви про крадіжки, що стались в одному з сіл району.

У першому повідомленні йшлось про крадіжку з магазину. За словами заявниці, зловмисник проник у приміщення вночі, пошкодивши двері та викрав алкогольні напої, цигарки та продукти харчування.

Інша заявниця повідомила, що тієї ж ночі із приміщення однієї з церков, розташованої у тому ж селі, було викрадено скриньку для пожертв. Як і в попередньому випадку, зловмисник проник у храм вночі, пошкодивши вхідні двері. У викраденій скриньці були грошові кошти на суму близько п’ятисот гривень.

Як встановили поліцейські, до скоєння злочинів причетний 23-річний мешканець того ж села, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Частину речових доказів правоохоронці у нього вилучили.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України.


На Львовщине полицейские разоблачили злоумышленника, причастного к кражам из церкви и магазина.

В Бродовское отделение полиции 24 марта поступило два заявления о кражах, которые произошли в одном из сел района.

В первом сообщении говорилось о краже из магазина. По словам заявительницы, злоумышленник проник в помещение ночью, повредив двери и похитил алкогольные напитки, сигареты и продукты питания.

Другая заявительница сообщила, что той же ночью из помещения одной из церквей, расположенной в том же селе, был похищен ящик для пожертвований. Как и в предыдущем случае, злоумышленник проник в храм ночью, повредив входную дверь. В похищенном ящике были денежные средства на сумму около пятисот гривен.

Как установили полицейские, к совершению преступлений причастен 23-летний житель того же села, который ранее уже привлекался к уголовной ответственности за кражи. Часть вещественных доказательств правоохранители у него изъяли.

По этим фактам открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины.