лед, сосульки, крышаНа пл. Ринок на жінку впала брила льоду, постраждала від госпіталізації відмовилась. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили на "Гарячій лінії міста", 24 березня на пл. Ринок, 14 з даху будинку впала брила льоду. Жінка, 38 років, отримала гематому потиличної ділянки. Від госпіталізації постраждала відмовилась.

Вдень синоптики прогнозують у Львові плюсову температуру повітря, тому з дахів будівель можуть спадати залишки снігу, а також бурульки. Працівники ЛКП знімають цей сніг, проте якщо його неможливо зняти, то обгороджують небезпечні ділянки. Мерія закликає містян бути обачними і не ходити близько до будинків, а також переходити лише у спеціально відведених місцях.


На пл. Рынок на женщину упала глыба льда, пострадавшая от госпитализации отказалась. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили на "Горячей линии города", 24 марта на пл. Рынок, 14 с крыши дома упала глыба льда. Женщина, 38 лет, получила гематому затылочной области. От госпитализации пострадавшая отказалась.

Днем синоптики прогнозируют во Львове плюсовую температуру воздуха, поэтому с крыш зданий могут падать остатки снега, а также сосульки. Работники ЛКП снимают этот снег, если его невозможно снять, то ограждающих опасные участки. Мэрия призывает горожан быть осторожными и не ходить близко к домам, а также переходить только в специально отведенных местах.