карманник, маршруткаУ Львові правоохоронці викрили зловмисника, причетного до кишенькової крадіжки у маршрутному таксі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Галицький відділ поліції 23 листопада з заявою про крадіжку звернулась 24-річна львів’янка. Жінка повідомила, що близько 18.00 під час проїзду у маршрутному таксі з її сумочки було викрадено гаманець з грошима у сумі 250 гривень та особисті речі.

 Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 45-річний львів’янин. Речові докази (викрадені речі) поліцейські у нього вилучили. Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України, встановлюється причетність зловмисника до скоєння інших правопорушень.


Во Львове правоохранители разоблачили злоумышленника, причастного к карманной кражи в маршрутном такси. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 23 ноября с заявлением о краже обратилась 24-летняя львовянка. Женщина сообщила, что около 18.00 во время проезда в маршрутном такси из ее сумочки были похищены кошелек с деньгами в сумме 250 гривен и личные вещи.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастен 45-летний львовянин. Вещественные доказательства (похищенные вещи) полицейские у него изъяли. Сейчас решается вопрос правовой квалификации преступления согласно нормам Уголовного кодекса Украины, устанавливается причастность злоумышленника к совершению других преступлений.