дзюдо, Сергей ДреботУ Києві завершився чемпіонат України з дзюдо.

Протягом двох днів понад 300 спортсменів з усієї країни боролися за місце в складі національної збірної і за звання чемпіона України в особистій першості.

Як розповіли в управлінні фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації, серед представників Львівщини найбільш успішним на чемпіонаті став виступ вихованця Львівської школи вищої спортивної майстерності, майстри спорту України міжнародного класу Сергія Дребота.

Спортсмен у фінальній сутичці здобув перемогу над атлетом з Полтавщини Дмитром Канівцем, і став шестиразовим чемпіоном України.


В Киеве завершился чемпионат Украины по дзюдо.

В течение двух дней более 300 спортсменов со всей страны боролись за место в составе национальной сборной и за звание чемпиона Украины в личном первенстве.

Как рассказали в управлении физической культуры и спорта Львовской облгосадминистрации, среди представителей Львовщины наиболее успешным на чемпионате стало выступление воспитанника Львовской школы высшего спортивного мастерства, мастера спорта Украины международного класса Сергея Дребота.

Спортсмен в финальной схватке одержал победу над атлетом из Полтавщины Дмитрием Каневцем, и стал шестикратным чемпионом Украины.