пожар, гибель, женщинаУ Жовківському районі поліцейські розслідують обставини загибелі жінки. Тіло загиблої було виявлене після локалізації пожежі у житловому будинку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Жовківське відділення поліції 23 жовтня близько 5.25 надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району виникла пожежа у житловому будинку, під час якої загинула людина.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Після локалізації пожежі правоохоронці виявили у будинку тіло 59-річної власниці без ознак життя, а також ще одну жінку, котра ночувала у помешканні – її з діагнозом "отруєння продуктами горіння" було госпіталізовано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) КК України. Тіло скероване на експертизу, правоохоронці встановлюють обставини події та причини займання.

Загалом, за даними прес-служби ДСНС України у Львівській області, з початку року на Львівщині внаслідок пожеж загинуло 73 людини, з них одна дитина. З початку року виникло 3415 пожеж. 60 осіб були травмовані, з них 3 дитини. Львівські вогнеборці на пожежах врятували 137 осіб, з них 18 дітей.


В Жолковском районе полицейские расследуют обстоятельства гибели женщины. Тело погибшей было обнаружено после локализации пожара в жилом доме. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Жолковское отделение полиции 23 октября около 5.25 поступило сообщение о том, что в одном из сел района возник пожар в жилом доме, во время которого погиб человек.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. После локализации пожара правоохранители обнаружили в доме тело 59-летней хозяйки без признаков жизни, а также еще одну женщину, которая ночевала в квартире - ее с диагнозом "отравление продуктами горения" госпитализировали.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.270 (нарушение установленных законодательством требований пожарной безопасности) УК Украины. Тело направлено на экспертизу, правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия и причины возгорания.

Всего, по данным пресс-службы ГСЧС Украины во Львовской области, с начала года на Львовщине в результате пожаров погибло 73 человека, из них один ребенок. С начала года произошло 3415 пожаров. 60 человек были травмированы, из них 3 ребенка. Львовские пожарные на пожарах спасли 137 человек, из них 18 детей.