воз, телега, кони, ДТПУ Дрогобицькому районі на дорогі коні злякалися проїжджаючого поряд транспорту та перевернули віз з людьми, одна людина загинула. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 23 жовтня близько 17:00 у с. Добрівляни Дрогобицького району.

На місцевій дорозі коні злякалися проїжджаючого поряд транспорту, сполохалися і перевернули віз з людьми. Внаслідок ДТП мешканець с. Ролів Дрогобицького району 1939 року народження загинув на місці до приїзду карети ШМД. Дві людини отримали травми та були госпіталізовані у Дрогобицьку міську лікарню.

Обставини події встановлюються.


В Дрогобычском районе на дорогие лошади испугались проезжающего рядом транспорта и перевернули воз с людьми, один человек погиб. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошла 23 октября около 17:00 в с. Добривляны Дрогобычского района.

На местной дороге лошади испугались проезжающего рядом транспорта, всполошились и перевернули воз с людьми. В результате ДТП житель с. Роллов Дрогобычского района 1939 года рождения погиб на месте до приезда кареты СМП. Два человека получили травмы и были госпитализированы в Дрогобычскую городскую больницу.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.