евро, подделкаУ Львові чоловік намагався обміняти в банку 200 євро з ознаками підробки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції звернулася 27-річна львів’янка. Жінка повідомила, що у відділенні банку, де вона працює касиром, клієнт при здійсненні операції з обміну валют надав купюру номіналом 200 євро з ознаками підробки. Поліцейські встановили, що банкноту з ознаками підробки намагався обміняти 26-річний місцевий мешканець.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.


Во Львове мужчина пытался обменять в банке 200 евро с признаками подделки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции обратилась 27-летняя львовянка. Женщина сообщила, что в отделении банка, где она работает кассиром, клиент при осуществлении операции по обмену валют предоставил купюру номиналом 200 евро с признаками подделки. Полицейские установили, что банкноту с признаками подделки пытался обменять 26-летний местный житель.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.190 Уголовного кодекса Украины (мошенничество). Статьей предусмотрено наказание вплоть до ограничения свободы на срок до трех лет. Продолжается досудебное расследование.