ресторан, "Синатра", отравлениеУ відвідувачів ресторану "Сінатра", які після святкування весілля потрапили у лікарню, виявили Salmonella enteritidis. Про це повідомляє Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

Нагадаємо, до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію 15-17 вересня 2019 року в КНП “Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня” пацієнтів із симтомами гострого ентероколіту, з числа тих, що 14.09.2019 року святкували весілля в ресторані "Сінатра" у м. Львові по вул. Кульпарківській, 230.

Спільні скарги: нудота, біль в животі, підвищення температури тіла, рідкий стілець. Зі слів пацієнтів, вони вживали в їжу різноманітні страви з м’яса і риби. Всього за допомогою звернулось і госпіталізовано 8 осіб.

Станом на ранок 23 вересня виписана 1 особа, в стаціонарі залишається 7. Стан пацієнтів з покращенням.

В матеріалі від 3-х пацієнтів виділена Salmonella enteritidis.


У посетителей ресторана "Синатра", которые после празднования свадьбы попали в больницу, обнаружили Salmonella enteritidis. Об этом сообщает Департамент здравоохранения Львовской ОГА.

Напомним, во Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о госпитализации 15-17 сентября 2019 году в КНП "Львовская областная инфекционная клиническая больница" пациентов с симптомами острого энтероколита, из числа тех, кто 14.09.2019 года праздновали свадьбу в ресторане "Синатра" в г. Львове по ул. Кульпарковской, 230.

Совместные жалобы: тошнота, боль в животе, повышение температуры тела, жидкий стул. По словам пациентов, они употребляли в пищу разнообразные блюда из мяса и рыбы. Всего за помощью обратились и госпитализированы 8 человек.

По состоянию на утро 23 сентября выписан 1 человек, в стационаре остается 7. Состояние пациентов улучшается.

В материале от 3-х пациентов выделена Salmonella enteritidis.