дорога, петицияРозширення ділянки дороги від кільця Зелена - Луганська до перехрестя Зелена - Зубрівська просять в петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

Автор петиції Юрій Єрченко пропонує розширити ділянку дороги при з'їзді з кільця Зелена-Луганська в сторону сихівського мосту до перехрестя вул Зелена - Зубрівська, а саме створити додатковий ряд для автомобілів після з'їзду з кільця.

"Це дозволить уникнути постійного затору в години пік, який утворюється з усіх боків до кільця Зелена - Луганська у звязку із звуженням дороги при зїзді з кільця (з двох рядів в один ряд) та пішохідному переході. Також це дозволить уникнути частих аварій на зїзді з кільця, так як не буде необхідності перелаштовуватись в один ряд зі всім потоком зразу після проїзду перехрестя з кільцевим рухом", - вважає він.


Расширение участка дороги от кольца Зеленая - Луганская до перекрестка Зеленая - Зубровская просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций

Автор петиции Юрий Ерченко предлагает расширить участок дороги при съезде с кольца Зеленая - Луганска в сторону Сыховского моста до перекрестка ул. Зеленая - Зубривская, а именно создать дополнительный ряд для автомобилей после съезда с кольца.

"Это позволит избежать постоянного затора в часы пик, который образуется со всех сторон до кольца Зеленая - Луганская в связи с сужением дороги при съезде с кольца (из двух рядов в один ряд) и пешеходном переходе. Также это позволит избежать частых аварий на съезде с кольца, так как не будет необходимости перестраиваться в один ряд со всем потоком сразу после проезда перекрестка с кольцевым движением", - считает он.