дерево, ДТППасажирка "Лади" загинула внаслідок ДТП на Львівщині. Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 вересня близько 4.20 в с. Лосинець Турківського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля ВАЗ-2107, 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням – автомобіль виїхав на узбіччя, де зіткнувся з деревом. Внаслідок зіткнення пасажирка "Лади", 30-річна мешканка села Лосинець, отримала тілесні ушкодження, від яких померла у лікарні. Водій автомобіля госпіталізований до реанімаційного відділення Турківської лікарні.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


Пассажирка "Лады" погиб вследствие ДТП на Львовщине. Дорожно-транспортное происшествие произошло 23 сентября около 4.20 в с. Лосинец Турковского района. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля ВАЗ-2107, 26-летний местный житель, не справился с управлением - автомобиль выехал на обочину, где столкнулся с деревом. В результате столкновения пассажирка "Лады", 30-летняя жительница села Лосинец, получила телесные повреждения, от которых скончался в больнице. Водитель автомобиля госпитализирован в реанимационное отделение Туркивской больницы.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.