колония, убийство, отверткаЗа спробу умисного вбивства працівника виправної колонії житель Дрогобича може провести за гратами 10 років. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 34-річного мешканця Дрогобича, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 п.13 ст.115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Подія трапилась у червні цього року на території одного із кафе на вулиці Мекелити у Стебнику.

Того дня зловмисник, який уже відбував покарання за умисне вбивство, напав на 41-річного працівника виправної колонії та завдав йому декілька проникаючих ударів в грудну клітку, внаслідок чого потерпілий потрапив до Дрогобицької міської лікарні №1. Встановлено, що до злочину лиходій готувався заздалегідь, адже при собі мав викрутку.

За клопотанням сторони обвинувачення, підозрюваному обрано найсуворіший запобіжних захід – тримання під вартою.

На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області для розгляду по суті. У разі доведення вини, відповідно до ст.68 КК України, фігуранту загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.


За попытку умышленного убийства работника исправительной колонии житель Дрогобыча может провести за решеткой 10 лет. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 34-летнего жителя Дрогобыча, который обвиняется в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.15 ч.2 п.13 ст.115 УК Украины (покушение на умышленное убийство лицом, ранее совершившим умышленное убийство).

Инцидент произошел в июне этого года на территории одного из кафе на улице Мекелиты в Стебнике.

В тот день злоумышленник, который уже отбывал наказание за умышленное убийство, напал на 41-летнего работника исправительной колонии и нанес ему несколько проникающих ударов в грудную клетку, в результате чего пострадавший попал в Дрогобычскую городскую больницу №1. Установлено, что к преступлению мужчина готовился заранее, ведь при себе имел отвертку.

По ходатайству стороны обвинения, подозреваемому избрана строгий меры пресечения - содержание под стражей.

В настоящее время обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Дрогобычский горрайонный суд Львовской области для рассмотрения по существу. В случае доказательства вины, согласно ст.68 УК Украины, фигуранту грозит наказание в виде лишения свободы на срок до 10 лет.