ДТП, мопедНа Львівщині водій та пасажир мопеда отримали травми внаслідок зіткнення з Mercedes. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 23 вересня близько 18.20 неподалік одного з сіл Бродівського району.

Водій мопеда Alpha, виїжджаючи з польової дороги на головну, зіткнувся з автомобілем Mercedes, яким керував 27-річний мешканець одного з сіл Жовківського району. Внаслідок події тілесні ушкодження отримали водій мопеда та його пасажир. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


На Львовщине водитель и пассажир мопеда получили травмы в результате столкновения с Mercedes. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 23 сентября около 18.20 возле одного из сел Бродовского района.

Водитель мопеда Alpha, выезжая с проселочной дороги на главную, столкнулся с автомобилем Mercedes, которым управлял 27-летний житель одного из сел Жовковского района. В результате происшествия телесные повреждения получили водитель мопеда и его пассажир. Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.