Александр Усик, рейтингОлександр Усик піднявся у ТОП-5 кращих боксерів світу за версією журналу The Ring. Про це повідомляється на сайті Львівського державного університету фізичної культури. 

Абсолютний чемпіон світу з боксу в крузервейті (перша важка вагова категорія) випускник аспірантури Львівського державного університету фізичної культури Олександр Усик у оновленому рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії за версією журналу The Ring піднявся одразу на п’ять рядків і тепер займає в ньому п’ятий рядок.

А новим лідером рейтингу за версією журналу The Ring став ще один українець, чемпіон світу за версією WBA у легкій вазі Василь Ломаченко. Зазначимо, що Геннадій Головкін з Казахстану, який до цього очолював рейтинг The Ring, після поразки від мексиканця Сауля Альвареса опустився на четверте місце.

Тож тепер ТОП-10 кращих боксерів світу за версією журналу The ring виглядає так:

  1. Василь Ломаченко (Україна)
  2. Теренс Кроуфорд (США)
  3. Сауль Альварес (Мексика)
  4. Геннадій Головкін (Казахстан)
  5. Олександр Усик (Україна)
  6. Майкі Гарсія (США)
  7. Наойя Інуе (Японія)
  8. Срісакет Сор Рунгвісаі (Таїланд)
  9. Еррол Спенс (США)
  10. Донні Ньєтес (Філіппіни)

Александр Усик поднялся в ТОП-5 лучших боксеров мира по версии журнала The Ring. Об этом сообщается на сайте Львовского государственного университета физической культуры. 

Абсолютный чемпион мира по боксу в крузервейте (первая тяжелая весовая категория) выпускник аспирантуры Львовского государственного университета физической культуры Александр Усик в обновленном рейтинге лучших боксеров мира независимо от весовой категории по версии журнала The Ring поднялся сразу на пять строчек и теперь занимает в нем пятую строку.

А новым лидером рейтинга по версии журнала The Ring стал еще один украинец, чемпион мира по версии WBA в легком весе Василий Ломаченко. Отметим, что Геннадий Головкин из Казахстана, который до этого возглавлял рейтинг The Ring, после поражения от мексиканца Сауля Альвареса опустился на четвертое место.

И теперь ТОП-10 лучших боксеров мира по версии журнала The ring выглядит так:

  1. Василий Ломаченко (Украина)
  2. Теренс Кроуфорд (США)
  3. Сауль Альварес (Мексика)
  4. Геннадий Головкин (Казахстан)
  5. Александр Усик (Украина)
  6. Майки Гарсия (США)
  7. Наойя Инуэ (Япония)
  8. Срисакет Сор Рунгвисаи (Таиланд)
  9. Эррол Спенс (США)
  10. Донни Ньетес (Филиппины)