турнир, золото, Трусавец, теннисВперше на турнірі такого рівня трускавчанка виборола перемогу та золоту медаль на Tennis Europe GALYCHYNA CUP 2018. Про це повідомляє пре-служба Трускавецької міської ради. 

З 7 по 16 вересня у Львові відбувся Міжнародний турнір з тенісу Tennis Europe GALYCHYNA CUP 2018 U16 (до 16 років) ІІІ категорії. Організатор змагань Європейська тенісна асоціація та Федерація тенісу України. У змаганнях взяли участь 70 кваліфікованих юних спортсменів високого рівня підготовки з Чехії, Польщі, Словаччини, Білорусі, Росії та України.

Трускавець на міжнародному турнірі представляла 14-річна Микитин Яна - вихованка відділення тенісу дитячо-юнацького спортивного клубу "Спортовець". Виступаючи перший раз на змаганнях такого рівня, трускавчанка продемонструвала чудову гру - у парі з Пінаєвою Анною ( м. Бровари ) вибороли перемогу та золоті медалі, обігравши в парному розряді чотири "дуети" з Росії, Білорусії та України.

Перемога у турнірі такого рівня перемістила Микитин Яну більш ніж на 500 місць у Європейському рейтингу серед юніорів. Вітаємо з перемогою Яну та її тренера в ДЮСК – Ігора Микитина.


Впервые на турнире такого уровня трускавчанка одержала победу и золотую медаль на Tennis Europe GALYCHYNA CUP 2018. Об этом сообщает пре-служба Трускавецкого городского совета. 

С 7 по 16 сентября во Львове состоялся Международный турнир по теннису Tennis Europe GALYCHYNA CUP 2018 U16 (до 16 лет) III категории. Организаторы соревнований - Европейская теннисная ассоциация и Федерация тенниса Украины. В соревнованиях приняли участие 70 квалифицированных юных спортсменов высокого уровня подготовки из Чехии, Польши, Словакии, Беларуси, России и Украины.

Трускавец на международном турнире представляла 14-летняя Никитин Яна - воспитанница отделения тенниса детско-юношеского спортивного клуба "Спортовец". Выступая первый раз на соревнованиях такого уровня, трускавчанка продемонстрировала великолепную игру - в паре с Пинаев Анной (г. Бровары) одержали победу и золотые медали, обыграв в парном разряде четыре "дуэты" из России, Белоруссии и Украины.

Победа в турнире такого уровня переместила Никитин Яну более чем на 500 мест в Европейском рейтинге среди юниоров. Поздравляем с победой Яну и ее тренера в ДЮСК - Игоря Никитина.