петиция, велодорожка, ЛипинскогоВ Єдиній системі місцевих петицій зареєстровано прохання покращити вело та пішохідну інфраструктуру на вулиці Липинського у зв'язку з її небезпекою. 

"Відомо, що вздовж вулиці Липинського від кільця Богдана Хмельницького і до кільця Чорновола проведено велодоріжки в дві сторони. Наразі ліва велодоріжка (та що у сторону Богдана Хмельницького) знаходиться в доволі поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць. Такі з'їзди з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів, а також велосипедистів через дуже обмежену видимість", - зазначає автор петиції Валерій Совицький.

Він вимагає більшість таких в'їздів перебудувати таким чином, щоб рівень пішохідних переходів та вело переїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана відповідно естакада.


В Единой системе местных петиций зарегистрирована просьба улучшить вело и пешеходную инфраструктуру на улице Липинского в связи с ее опасностью. 

"Известно, что вдоль улицы Липинского от кольца Богдана Хмельницкого и до кольца Чорновила провели велодорожки в две стороны. Сейчас левая велодорожка (та, что в сторону Богдана Хмельницкого) находится в довольно плохом состоянии из-за обилия въездов-выездов прилегающих территорий и смежных улиц. Такие съезды с главной улицы повышают опасность для пешеходов, а также велосипедистов из-за очень ограниченной видимости", - отмечает автор петиции Валерий Совицкий.

Он требует большинство таких въездов перестроить таким образом, чтобы уровень пешеходных переходов и вело переездов был на уровне велодорожки и пешеходного перехода, а для автомобилей была оборудована соответствующая эстакада.