троллейбус, ремонтТролейбус № 33 не курсуватиме до 28 липня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з поточним ремонтом пр. Чорновола, на ділянці від вул. Зернова до вул. Під Дубом з 24 до 28 липня не курсуватиме тролейбус № 33.

"Від завтра і до 28 липня, відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури № 355, проводитимуть роботи з ремонту дорожнього покриття на пр. Чорновола — на ділянці від вул. Зернової до вул. Під Дубом в обох напрямках та від вул. Зернової до вул. Городоцької також в обох напрямках. На період проведення ремонтних робіт курсування тролейбусів маршруту № 33 буде припинено", — повідомили у ЛКП "Львівелектротранс".

Як зазначили в управлінні транспорту ЛМР, оскільки ремонт проводитимуть частинами, то двосторонній рух для автобусів планують організувати на тій частині, яка не буде задіяна в ремонті. Якщо ж виникатимуть незручності, то продумуватимуть інші варіанти проїзду автобусів.


Троллейбус № 33 не будет ходить до 28 июля. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи с текущим ремонтом пр. Черновола, на участке от ул. Зерновая до ул. Под Дубом с 24 до 28 июля не будет курсировать троллейбус № 33.

"С завтрашнего дня и до 28 июля, согласно приказу департамента жилищного хозяйства и инфраструктуры № 355, будут проводить работы по ремонту дорожного покрытия на пр. Черновола - на участке от ул. Зерновой до ул. Под Дубом в обоих направлениях и от ул. Зерновой к ул. Городоцкой также в обоих направлениях. На период проведения ремонтных работ курсирование троллейбусов маршрута № 33 будет прекращено", - сообщили в ЛКП "Львовэлектротранс".

Как отметили в управлении транспорта ЛГС, поскольку ремонт будут проводить частями, то двустороннее движение для автобусов планируют организовать на той части, которая не будет задействована в ремонте. Если же будут возникать неудобства, то будут продумывать другие варианты проезда автобусов.