водитель, погоня, патрульныеЗа ніч патрульні виявили 9 водіїв в стані сп’яніння, одного зупиняли з погонею. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Сьогодні вночі, на проспекті Червоної Калини патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Passat. Водій мав явні ознаки сп’яніння та поводився неадекватно. Також чоловік відмовився пред’являти документи.

Раптово під час спілкування з інспекторами водій завів двигун та почав їхати. Патрульні розпочали погоню та неодноразово попереджали водія про відповідальність через гучномовець. Екіпаж викликав підкріплення, та спільними діями зупинили порушника. На вимогу вийти з автомобіля чоловік не реагував та почав агресивно себе поводити. Під час затримання водій чинив активний опір.

Інспектор побачив, що в салоні автомобіля, на передньому сидінні, лежать два поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження. На місце викликали експерта з Сихівського відділу поліції. Оскільки водій мав ознаки наркотичного сп’яніння, йому запропонували пройти перевірку, проте він відмовився. На 35-річного чоловіка склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння, протокол затримання, протокол за невиконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність документів. Подальшу долю водія буде вирішувати суд.

Цієї ночі 2-й батальйон патрульної поліції виявив 9 водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння.

81ebaa99a38da81a0b539db4914538c1.jpg


За ночь патрульные обнаружили 9 водителей в состоянии опьянения, одного останавливали с погоней. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Сегодня ночью на проспекте Красной Калины патрульные остановили автомобиль Volkswagen Passat. Водитель имел явные признаки опьянения и вел себя неадекватно. Также мужчина отказался предъявлять документы.

Внезапно во время общения с инспекторами водитель завел двигатель и начал ехать. Патрульные начали погоню и неоднократно предупреждали водителя об ответственности по громкоговорителю. Экипаж вызвал подкрепление, и совместными действиями остановили нарушителя. На требование выйти из автомобиля мужчина не реагировал и начал агрессивно себя вести. Во время задержания водитель оказал активное сопротивление.

Инспектор увидел, что в салоне автомобиля, на переднем сиденье, лежат два полиэтиленовых пакета с веществом растительного происхождения. На место вызвали эксперта по Сыховского отдела полиции. Поскольку водитель имел признаки наркотического опьянения, ему предложили пройти проверку, однако он отказался. На 35-летнего мужчину составили протокол за управление автомобилем в состоянии опьянения, протокол задержания, протокол за невыполнение требований об остановке и вынесли постановление за отсутствие документов. Дальнейшую судьбу водителя будет решать суд.

Этой ночью 2-й батальон патрульной полиции обнаружил 9 водителей, которые управляли транспортными средствами в состоянии опьянения.