утонул, Львовщина, Жовковский, ЖидачевскийУ вихідні на Львівщині втопилися дві людини – у Жидачівському та Жовківському районах. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

23 липня о 16:43 у р. Стрий поблизу смт. Гніздичів, Жидачівського району під час купання втопився 68-річний житель с. Волиця-Гніздичівська, Жидачівського району. О 17:33 тіло втопленого піднято на поверхню фахівцями ГУ ДСНС у Львівській області за допомогою мотузки.

22 липня о 21:50 у с. Блищі Води Жовківського району під час купання у місцевому ставку втопився 17-річний житель с. Артасів Жовківського району. О 23:20 тіло піднято на поверхню місцевими жителями.

Причини подій з'ясовуються. Проводяться дослідчі перевірки.


В выходные на Львовщине утонули два человека - в Жидачевском и Жовковском районах. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

23 июля в 16:43 в р. Стрый вблизи пгт. Гнездичев, Жидачевского района во время купания утонул 68-летний житель с. Волица-Гнездычевская, Жидачевского района. В 17:33 тело утопленного подняли на поверхность специалисты ГУ ГСЧС в Львовской области с помощью веревки.

22 июля в 21:50 в с. Блищи Воды Жовковского района во время купания в местном пруду утонул 17-летний житель с. Артасов Жовковского района. В 23:20 тело поднято на поверхность местными жителями.

Причины событий выясняются. Проводятся доследственная проверка.