АТО, земельные участки, улица ЗамарстыновскаяЛьвівська ОДА затвердила детальний план території на вулиці Замарстинівській для забезпечення потреб воїнів АТО. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Враховуючи матеріали розгляду пропозицій, поданих у межах громадських обговорень, розглянувши детальний план на засіданні архітектурно-містобудівної ради, Львівська обласна державна адміністрація видала розпорядження, згідно з яким затверджено план території земельних ділянок на вул. Замарстинівській. Ділянки розташовані за межами населеного пункту м. Львова, але на території Львівської міської ради.

Земельні ділянки надаватимуть під будівництво дач для воїнів АТО.


Львовская ОГА утвердила детальный план территории на улице Замарстыновской для обеспечения потребностей воинов АТО. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Учитывая материалы рассмотрения предложений, поданных в рамках общественных обсуждений, рассмотрев детальный план на заседании архитектурно-градостроительного совета, Львовская областная государственная администрация издала распоряжение, согласно которому утвержден план территории земельных участков на улице Замарстыновской. Участки расположены за пределами Львова, но на территории Львовского городского совета.

Земельные участки будут предоставлять под строительство дач для воинов АТО.