убийство, женщина, сожительницаНа Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до побиття співмешканки. 33-річна жінка від отриманих травм померла. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівський відділ поліції 22 травня надійшло повідомлення про смерть жінки в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські виявили на тілі 33-річної місцевої жительки тілесні ушкодження. Попередньо встановлено, що травми, внаслідок яких вона померла, їй заподіяв 42-річний співмешканець під час конфлікту.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України та повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав жителю Пустомитівщини міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.


На Львовщине полицейские задержали злоумышленника, причастного к избиению сожительницы. 33-летняя женщина от полученных травм скончалась. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Пустомытовский отдел полиции 22 мая поступило сообщение о смерти женщины в одном из сел района. На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Полицейские обнаружили на теле 33-летней местной жительницы телесные повреждения. Предварительно установлено, что травмы, в результате которых она умерла, ей причинил 42-летний сожитель во время конфликта.

Полицейские задержали злоумышленника в порядке ст.208 УПК Украины и сообщили ему о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 (умышленное тяжкое телесное повреждение) Уголовного кодекса Украины. Суд избрал жителю Пустомитивщины меру пресечения в виде содержания под стражей без права внесения залога. Ему грозит от семи до десяти лет лишения свободы.

Проводится досудебное расследование.