вор, церковь, Брюховичи, судНа лаві підсудних у Львові опинився 23-річний церковний крадій. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівська місцева прокуратура №2 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого за злочини проти власності уродженця Сколівщини, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка, вчинена повторно та поєднана із проникненням у приміщення).

Встановлено, що два епізоди злочину 23-річний зловмисник вчинив уночі 22 та 25 квітня цього року. Пошкодивши вхідні двері, хлопець проник у церкву в Брюховичах, звідки таємно викрав нагрудний позолочений хрест із прикрасами, фотоапарат та гроші зі скриньки для пожертв. Після скоєного покинув місце злочину. Усього лиходій завдав збитків на суму понад 22 тис грн.

До фігуранта суд застосував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У ході досудового розслідування, яке здійснювали слідчі Шевченківського відділу поліції, правопорушник повернув награбоване майно настоятелю храму.

За вчинене йому загрожує від трьох до шести років позбавленням волі. На даний час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді м. Львова.


На скамье подсудимых во Львове оказался 23-летний церковный вор. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №2 направила в суд обвинительный акт в отношении ранее судимого за преступления против собственности уроженца Сколевщины, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.3 ст.185 УК Украины (кража, совершенная повторно и соединенная с проникновением в помещение).

Установлено, что два эпизода преступления 23-летний злоумышленник совершил ночью 22 и 25 апреля этого года. Повредив входную дверь, парень проник в церковь в Брюховичах, откуда тайно похитил нагрудный позолоченный крест с украшениями, фотоаппарат и деньги из ящика для пожертвований. После совершенного покинул место преступления. Всего злодей нанес ущерб на сумму свыше 22 тыс грн.

К фигуранту суд применил меру пресечения в виде содержания под стражей. В ходе досудебного расследования, которое проводили следователи Шевченковского отдела полиции, преступник вернул награбленное имущество настоятелю храма.

За совершенное ему грозит от трех до шести лет лишения свободы. В настоящее время дело находится на рассмотрении в Шевченковском районном суде г. Львов.