суд, брат, ДТП, смертьКам'янка-Бузький районний суд Львівської області  засудив до трьох років позбавлення волі чоловіка, який на власному подвір'ї переїхав автомобілем двоюрідного брата. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

ДТП сталася на подвір'ї будинку обвинувачуваного у липні 2018 року. Обвинувачений у судовому засіданні свою вину визнав у повному обсязі. Розповів, що загиблий був його двоюрідним братом, з яким він перебував у дуже добрих відносинах. Того дня брат пішов до магазину, пізніше обвинувачений забрав його від магазину, оскільки той був дуже п'яний. Він завів брата додому та поклав в ліжко, а сам пішов до сусіда, де розпивав алкогольні напої. Ввечері до нього подзвонила мама та повідомила, що в домі б'ються. Він сів в автомобіль, який вони купили на двох із братом, та поїхав додому, який знаходився на 100 м від будинку сусіда. Він заїхав на подвір'я та побачив, як мати стояла на порозі та махала руками. Відволікшись на матір, заїхав на подвір'я та не побачив брата, який лежав у траві. Він одразу намагався надати допомогу потерпілому, однак останній помер. Щиро каявся у вчиненому та просив суд його суворо не карати.

Мати загиблого показала у суді, що обвинувачений вчинив злочин ненавмисно, оскільки у нього були добрі відносини із загиблим, для неї він є також як син. Просила суд не позбавляти волі племінника, жодних претензій до нього не мала.

Кам'янка-Бузький районний суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, та призначив покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки без позбавлення права керування транспортними засобами. Проте звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.


Каменка-Бугский районный суд Львовской области приговорил к трем годам лишения свободы мужчину, который на собственном дворе переехал автомобилем двоюродного брата. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

ДТП произошло во дворе дома обвиняемого в июле 2018 года. Обвиняемый в судебном заседании свою вину признал в полном объеме. Рассказал, что погибший был его двоюродным братом, с которым он находился в очень хороших отношениях. В тот день брат пошел в магазин, позже обвиняемый забрал его от магазина, так как он был очень пьян. Он завел брата домой и положил в кровать, а сам пошел к соседу, где распивал алкогольные напитки. Вечером к нему позвонила мама и сообщила, что в доме дерутся. Он сел в автомобиль, который они купили на двоих с братом, и поехал домой, который находился в 100 м от дома соседа. Он заехал во двор и увидел, как мать стояла на пороге и махала руками. Отвлекшись на мать, заехал во двор и не увидел брата, который лежал в траве. Он сразу пытался оказать помощь пострадавшему, однако тот скончался. Искренне раскаивался в содеянном и просил суд его строго не наказывать.

Мать погибшего показала в суде, что обвиняемый совершил преступление неумышленно, поскольку у него были хорошие отношения с погибшим, для нее он также как сын. Просила суд не лишать свободы племянника, никаких претензий к нему не имела.

Каменка-Бугский районный суд признал виновным мужчину в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 286 УК Украины, и назначил наказание в виде лишения свободы сроком на 3 года без лишения права управления транспортными средствами. Однако освободил от отбывания наказания, если он в течение 2 лет не совершит нового преступления.