фильм-мюзикл, День детей, презентация

Прем’єра фільму-мюзиклу "Скарб семи пагорбів" відбудеться 1 червня, в Міжнародний день дитини. Про це повідомляє "Львівська газета". 

Фільм-мюзикл заснований на історичних легендах Львова. Він розповість глядачеві про оптимістично налаштованих героїв, які якнайшвидше намагаються подолати витівки таємничих посіпак. Кожної хвилини ті створюють перешкоди дітям на шляху до отримання такої бажаної перемоги.

"Головні герої не підозрюють, що за словом "скарб" ховається те, чого за гроші не купиш. Історія вчить справнім людським цінностям  виховує та водночас повчає, як потрібно працювати в команді", – пишуть творці стрічки.

Усі події фільму відбуваються в історичній частині міста Лева.

Як повідомила Ольга Дрозда, режисер фільму, фільм має благочинну мету, його презентація відбудеться для дітей з інвалідністю, малозабезпечених сімей і дітей бійців АТО.


Премьера фильма-мюзикла "Сокровище семи холмов" состоится 1 июня, в Международный день ребенка. Об этом сообщает "Львовская газета". 

Фильм-мюзикл основан на исторических легендах Львова. Он расскажет зрителю о оптимистично настроенных героев, скорее пытаются преодолеть выходки таинственных муртадов. Каждую минуту те создают препятствия детям на пути к получению столь желанной победы.

"Главные герои не подозревают, что за словом« сокровище »скрывается то, чего за деньги не купишь. История учит исправно человеческим ценностям воспитывает и одновременно учит, как нужно работать в команде", - пишут создатели ленты.

Все события фильма происходят в исторической части города Льва.

Как сообщила Ольга Дрозда, режиссер фильма, фильм имеет благотворительную цель, его презентация состоится для детей с инвалидностью, малообеспеченных семей и детей бойцов АТО.