Музыки, инсульт, патрульныеПатрульні допомогли чоловікові, який майже добу пролежав в квартирі з інсультом. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Вчора, близько 9:00 на телефон гарячої лінії 102 зателефонували мешканці будинку на вулиці Ярослави Музики та повідомили, що з сусідньої квартири чути крик про допомогу. Сусіди розповіли, що стогін та звук телефонного гудка чути ще з вчорашнього дня.

Патрульні 2 батальйону УПП у м. Львові спільно з рятувальною службою та швидкою медичною допомогою прибули на місце. Двері квартири були зачинені, тому працівники служби з надзвичайних ситуацій вибили скло у вікні. Інспектор патрульної поліції Микола Кулеба піднявся драбиною на 3-й поверх. На кухні лежав чоловік, якому було погано. Поруч був телефон зі знятою слухавкою, з якого йшли гудки. Медики встановили попередній діагноз – інсульт. Чоловіка госпіталізували у лікарню швидкою допомоги.


Патрульные помогли мужчине, который почти сутки пролежал в квартире с инсультом. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Вчера, около 9:00 на телефон горячей линии 102 позвонили жители дома на улице Ярославы Музыки и сообщили, что из соседней квартиры слышен крик о помощи. Соседи рассказали, что стон и звук телефонного гудка слышен еще со вчерашнего дня.

Патрульные 2 батальона УПП в г. Львове совместно со спасательной службой и скорой медицинской помощи прибыли на место. Двери квартиры были закрыты, поэтому работники службы по чрезвычайным ситуациям выбили стекло в окне. Инспектор патрульной полиции Николай Кулеба поднялся по лестнице на 3-й этаж. На кухне лежал мужчина, которому было плохо. Рядом был телефон со снятой трубкой, с которого шли гудки. Медики установили предварительный диагноз - инсульт. Мужчину госпитализировали в больницу скорой помощи.