мусор, полигон, вывозЗа сьогоднішній день укладені угоди на вивезення з міста 900 тонн сміття з трьома містами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури, за сьогоднішній день укладено угоди з трьома містами щодо вивезення та захоронення ТПВ з м. Львова на 900 тонн. Ще 6 міст у Львівській області розглядають пропозиції міста Львова.

“ На жаль, угоди не є довготерміновими, як цього просить місто Львів. Вдень продукується орієнтовно 600 тонн сміття. Враховуючи перенакопичення, нам важлива співпраця на значно більші об’єми захоронення ТПВ”, - зазначають у департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради.


За сегодняшний день заключены соглашения на вывоз из города 900 тонн мусора с тремя городами. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как уточнили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры, за сегодняшний день заключены соглашения с тремя городами по вывозу и захоронению ТБО из Львова на 900 тонн. Еще 6 городов во Львовской области рассматривают предложения Львова.

"К сожалению, сделки не являются долгосрочными, как этого просит Львов. Днем производится ориентировочно 600 тонн мусора. Учитывая перенакопление, нам важно сотрудничество на значительно большие объемы захоронения ТБО", - отмечают в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета.