госпиталь, раненные, волонтерУ Львівський військовий госпіталь прибувають поранені, якім потрібні одяг, продукти та засоби гігієни. Про це повідомляє  Tvoemisto.tv.

Щодо забезпечення ліками, то госпіталь надає пацієнтам усі необхідні препарати. Про це розповів керівник Західного регіонального медіа-центру МОУ полковник Олександр Поронюк.

“Зараз майже усі хлопці у задовільному стані, проходять курси лікування. Двоє – у важкому стані, одного з них поки що тримають у реанімації. Ліками хлопці забезпечені, у кожного з них індивідуальна програма терапії та реабілітації”, - сказав він.

Втім, окрім медикаментів хлопці потребують одягу та засобів гігієни. Як розповіла волонтер “Медичної сотні“ Світлана Сидоренко, хлопцям не вистачає домашньої їжі.

“Хлопці харчуються нормально, але просять кави та печива. Також бійці скучили за салом та м’ясними продуктами. Просять кефір, адже його, на жаль, є мало, і ми даємо його важкопораненим або після операції. Постійно потрібна вода, газована та негазована. Що ж до засобів гігієни, то необхідні станки для гоління та крем, можливо і дезодоранти, шампуні тощо. Можна приносити одяг та взуття, але велике прохання, щоб воно було чисте та в належному стані“.

Волонтери “Медичної сотні“ знаходяться на КПП Військово-медичного клінічного центру Західного регіону (Личаківська, 26).


В Львовский военный госпиталь прибывают раненые, которым нужны одежда, продукты и средства гигиены. Об этом сообщает Tvoemisto.tv.

Госпиталь предоставляет пациентам все необходимые препараты. Об этом рассказал руководитель Западного регионального медиа-центра МОУ полковник Александр Поронюк.

"Сейчас почти все ребята в удовлетворительном состоянии, проходят курс лечения. Двое - в тяжелом состоянии, одного из них пока держат в реанимации. Лекарствами ребята обеспечены, у каждого из них индивидуальная программа терапии и реабилитации", - сказал он.

Но кроме медикаментов ребята нуждаються в одежде и средствах гигиены. Как рассказала волонтер "Медицинской сотни" Светлана Сидоренко, ребятам не хватает домашней пищи.

"Ребята питаются нормально, но просят кофе и печенье. Также бойцы соскучились по салу и мясными продуктам. Просят кефир, ведь его, к сожалению, мало, и мы даем его тяжелораненым или после операции. Постоянно нужна вода, газированная и негазированная. Что касается средств гигиены, то необходимы станки для бритья и крем, возможно, дезодоранты, шампуни. Можно приносить одежду и обувь, но большая просьба - чтобы они были чистые и в надлежащем состоянии".

Волонтеры "Медицинской сотни" находятся на КПП Военно-медицинского клинического центра Западного региона (Лычаковская, 26).