Співробітники Галицького відділу поліції вилучили зброю та скерували її на експертне дослідження. На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.

22 жовтня, близько 22.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з будинків на проспекті Свободи у Львові кілька хлопців розпивають спиртне, не реагують на зауваження мешканців та порушують публічний порядок. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.

Правоохоронці встановили особи трьох правопорушників – львів’ян віком 20 років. Під час встановлення особистих даних, хлопці повідомили, що у них виник конфлікт з одним із мешканців будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка – 51-річного місцевого мешканця та вилучили у нього предмет, схожий на пістолет. Дозволу на зброю поліцейським він не пред’явив.

За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вилучену зброю правоохоронці скерували на експертне дослідження.

На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.