Владимир Рыбий, АТОУ Червонограді помер бієць АТО, який захищав луганський аеропорт. Про це повідомляє Червоноградський Автомайдан. 

"Сумна звістка прийшла у наше рідне місто Червоноград. Людина, яка тримала наше мирне небо, пройшла пекло, обороняючи Луганську обл. (а саме аеропорт), не витримала сурових буднів. Рідні і близькі боролись за його життя до останнього", - так про смерть бійця АТО Володимира Рибая повідомив Червоноградський Автомайдан.

Як повідомляється, під час військової служби у Володі розпочались проблеми із підшлунковою.

Усіх охочих попрощатись з Героєм просять приходити у церкву Святого Володимира сьогодні, 23 жовтня, на 19.00 на парастас.


В Червонограде умер боец ​​АТО, который защищал луганский аэропорт. Об этом сообщает Червоноградский Автомайдан. 

"Печальная весть пришла в наш родной город Червоноград. Человек, который поддерживал наше мирное небо, прошел ад, защищая Луганскую обл. (а именно аэропорт), не выдержал суровых будней. Родные и близкие боролись за его жизнь до последнего", - так о смерти бойца АТО Владимира Рыбая сообщил Червоноградский Автомайдан.

Как сообщается, во время военной службы у Володи начались проблемы с поджелудочной.

Всех желающих проститься с Героем просят приходить в церковь Святого Владимира сегодня, 23 октября, на 19.00 на парастас.