Розблокування дороги на вул. Старій (біля будинку № 1, 3) у м. Львові поблизу тимчасового ринку "Добробут" – петиція з такою пропозицією зареєстрована в Єдиній системі міських петицій

"Протягом більш, ніж десяти років незаконно перекрита частина вулиці Старої у м. Львові для автомобілів та для пішоходів. Тимчасовий ринок "Добробут" самовільно захопив проїзну частину вул. Старої (біля будинку № 1, 3) у м. Львові, чим унеможливлений проїзд не тільки мешканцям прилеглих будинків, а також проїзд пожежних машин та іншого спеціалізованого транспорту до сусідніх будинків. Дана дорога заблокована огорожею та шлагбаумами у вигляді металевих труб. Такі дії можуть призвести до тяжких наслідків, оскільки жодна спеціалізована служба не має доступу до даної території", - пише автор петиції Сергій Івах.

Він зазначає, що наразі немає вільного доступу пожежників, поліції та інших служб до великої частини вул. Старої та пл. Я.Осмомисла.

"Вимагаємо від влади міста узяти дану ситуацію під особистий контроль та повністю звільнити проїзну та пішохідну частини вулиці Старої біля тимчасового ринку "Добробут"!", - підкреслює він.

Львовяне просят разблокировать дорогу возле рынка "Добробут"

Разблокировка дороги на ул. Старой (у дома № 1, 3) в г. Львове возле временного рынка "Добробут" - петиция с таким предложением зарегистрирована в Единой системе городских петиций. http://e-dem.in.ua/lviv/Petition/View/853

"В течение более чем десяти лет незаконно перекрыта часть улицы Старой в г. Львов для автомобилей и для пешеходов. Временный рынок" Добробут "самовольно захватил проезжую часть ул. Старая (у дома № 1, 3) в г. Львов, чем сделал невозможным проезд не только жителям близлежащих домов, но и пожарных машин и другого специализированного транспорта к соседним домам. Данная дорога заблокирована забором и шлагбаумами в виде металлических труб. Такие действия могут привести к тяжелым последствиям, поскольку ни одна специализированная служба не имеет доступа к данной территории", - пишет автор петиции Сергей Ивах.

Он отмечает, что сейчас нет свободного доступа пожарных, полиции и других служб к большой части ул. Старой и пл. Я.Осмомисла.

"Требуем от властей города взять данную ситуацию под личный контроль и полностью освободить проезжую и пешеходную части улицы Старой у временного рынка "Добробут"!", - подчеркивает он.