Угрозы, пограничники, пункт перехода, граница, документыНа Львівщині затримали 25-річного водія, який відмовився пред'явити документи прикордонникам і погрожував їм.

Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Під час перевірки документів та транспортних засобів, які перетинають контрольний пост "Ужок" на межі Львівської та Закарпатської областей, прикордонники зупинили автомобіль Volkswagen польської реєстрації, за кермом якого знаходився громадянин України. Водія попросили показати документи, проте той в нецензурній формі відмовився це робити.

Незважаючи на роз'яснення прикордонників і попередження про відповідальність, водій поводився неадекватно і почав погрожувати. На місце була викликана група реагування відділу прикордонної служби та правоохоронних органів Турківського відділення Нацполіціі.

За злісну непокору на водія склали протокол про адміністративне правопорушення за статтею 185-10 КУпАП. 25-річного водія передали працівникам поліції, рішення у справі буде приймати Турківський районний суд.


На Львовщине задержали 25-летнего водителя, который отказался предъявить документы пограничникам и угрожал им.

Об этом сообщили в пресс-службе Мостиского пограничного отряда.

Во время проверки документов и транспортных средств, которые пересекают контрольный пост "Ужок" на границе Львовской и Закарпатской областей, пограничники остановили автомобиль Volkswagen польской регистрации, за рулем которого находился гражданин Украины. Водителя попросили показать документы, однако тот в нецензурной форме отказался это делать.

Несмотря на разъяснения пограничников и предупреждение об ответственности, водитель вел себя неадекватно и начал угрожать. На место была вызвана группа реагирования отдела пограничной службы и правоохранительных органов Турковского отделения Нацполиции.

За злостное неповиновение на водителя составили протокол об административном правонарушении по статье 185-10 КУоАП. 25-летнего водителя передали работникам полиции, решение по делу будет принимать Турковский районный суд.