прогноз погоды, гроза, шквалыСиноптики попереджають про сильні зливи та шквали вітру до кінця доби. Подекуди можливі грози та град. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За даними Львівського обласного центру з гідрометеорології України, 23 червня на території області в другій половині дня  із збереженням до кінця доби місцями сильні зливи,  в окремих районах шквали 25 – 28 м/с. Грози, подекуди град.

У зв’язку з очікуваними сильними зливами в другій половині доби 23 червня на гірських притоках Дністра можливе формування значного місцевого та схилового стоку.


Синоптики предупреждают о сильных ливнях и шквалы ветра до конца дня. Кое-где возможны грозы и град. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям.

По данным Львовского областного центра по гидрометеорологии Украины, 23 июня на территории области во второй половине дня с сохранением до конца суток местами пройдут сильные ливни, в отдельных районах - шквалы 25 - 28 м/с. Грозы, местами град.

В связи с ожидаемыми сильными ливнями во второй половине суток 23 июня на горных притоках Днестра возможно формирование значительного местного и склонного стока.